Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζεται η ξεφτίλα....






Όχι, δεν τέλειωσε η ιστορία με την υποστολή της σημαίας μας στο Δέλτα του Έβρου. (εδώ)

Από την πλευρά μας είχαμε πει να το περάσουμε, να μην επανέλθουμε, να προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε.Έφτασε όμως μια πληροφορία, που λέει πως την χαζομάρα κορυφής που μας ρεζίλεψε και μας εξόργισε, κάποιοι προσπαθούν να τη φορτώσουν στον υπάλληλο ο οποίος εκτελώντας απρόθυμα τις εντολές προϊσταμένου κατέβασε τη σημαία!
Φήμες, τις οποίες θα επιβεβαιώσουμε μόλις τον βρούμε, αναφέρουν πως κλήθηκε σε απολογία υπηρεσιακά, αλλά και από την αστυνομία.
Ήμασταν εκεί, είδαμε τι έγινε, υπάρχουν μάρτυρες, ξέρουμε καλά πως εκτελούσε εντολές ανωτέρου και η μαρτυρία μας στη διάθεση του ίδιου αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. 
Αν νομίζετε κύριοι άρχοντες της δημαρχίας πως θα σας επιτρέψουμε να φορτώσετε την δική σας ανεπάρκεια και ανικανότητα (για να μην πούμε χειρότερα) στον φουκαρά που έκανε τη δουλειά του, εκτελώντας ρητές εντολές του προϊσταμένου του, κάνετε λάθος μεγάλο.
Κάτω τα χέρια απ' τον υπάλληλο, γιατί θα γίνει της κακομοίρας εδώ πέρα.
Σα δεν ντρεπόσαστε μια στάλα, χέστες, που δεν έχετε το αντριλίκι να βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη γιά το λάθος σας αλλά πάτε να το φορτώσετε στον μόνο αθώο...
Σα δεν ντρεπόσαστε...
Αλήθεια, ποιός ήταν ο προϊστάμενος που έδωσε τις εντολές;
Αυτός κλήθηκε σε απολογία;
Ο προϊστάμενος όλων, ο δήμαρχος απολογήθηκε απέναντι στο λαό του ή δεν θεωρεί υποχρέωσή του να το πράξει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου